Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Bejelentették az Emily Párizsban 4. évadának a premierjét, ekkor érkezik a folytatás

2024. május 03.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat folytatás Lily Collins Emily Párizsban
Bejelentették az Emily Párizsban 4. évadának a premierjét, ekkor érkezik a folytatás
© Instagram/@emilyinparis

Már nem kell sokat várni az Emily Párizsban folytatására, Lily Collins azt is elárulta, mikor tér vissza a sorozat! 


A rajongók már alig várják, hogy visszatérjen az Emily Párizsban, hiszen a 3. évad hatalmas függővéggel ért véget. A várakozásnak azonban vége, mivel végre bejelentették a premier dátumát! 

Már nyáron visszatér az Emily Párizsban 

Az Emily Párizsban 3. évada 2022-ben ért véget, azóta izgulnak a sorozatrajongók, hogy vajon milyen folytatást szánnak az írók a karaktereknek. A forgatást megnehezítette a hollywoodi írók és a színészek sztrájkja, így csak az év elején tudták elkezdeni a munkálatokat. Az elmúlt időszakban több fotó is készült a színészekről a forgatási helyszíneken, így sokan reménykedtek, még idén felkerülnek a részek. 

A Netflix azonban jó hírt közölt, mivel egy videóban elárulták, sokkal hamarabb, már nyáron elérhetőek lesznek a legújabb epizódok. Az Emily Párizsban 4. évada két részletben érkezik, az szezon első része augusztus 15-én kerül fel. A maradék epizódok pedig szeptember 12-től lesznek elérhetőek a Netflix felületén. 

Az előzetes információk szerint 10 epizódból áll majd az évad, és remélhetőleg a rajongók sok kérdésre választ kapnak. Korábban már Lily Collins annyit elárult, lehetséges, hogy Emily elmegy egy rövid római vakációra. A színésznőt lefotózták az olasz fővárosban, ezért könnyen előfordulhat, ott is forgattak. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves